تنوع فر

ملاك انتخاب فر مناسب

تنوع فر

خريد فر اخوان

اجاق سنگ تراشي: اجاق هاي سنگ تراشي از محفظه پخت ساخته شده از آجر ، بتن ، سنگ يا خاك رس نسوز ساخته شده است. اگرچه به طور سنتي از چوب استفاده مي شود ، اما اجاق هاي زغال سنگ در قرن نوزدهم معمول بودند. كوره هاي بنايي مدرن غالباً با گاز طبيعي يا حتي برق شليك مي شوند و ارتباط تنگاتنگي با نان و پيتزاي صنعتگر دارند. در گذشته ، اما از آنها براي هر كار پخت و پز كه به پخت نياز داشت نيز استفاده مي شد.
اجاق مايكروويو: اجاق است كه غذا را با استفاده از اشعه مايكروويو به جاي اشعه مادون قرمز مي پزد (به طور معمول منبع آتش). دكتر پرسي اسپنسر كه در سال 1946 تصور شد ، ادعا شد هنگام مطالعه مگنترون ، خواص گرمايش مايكروويو را كشف كرد. تا سال 1947 ، اولين مايكروويو تجاري در بوستون ، ماس استفاده شد.
اجاق توستر: اجاق هاي توستر اجاق هاي برقي كوچكي هستند كه داراي درب ورودي ، توري سيم و تابه قابل جابجايي هستند. براي برشته شدن نان با اجاق توستر ، برش هاي نان به صورت افقي روي قفسه قرار مي گيرند. وقتي نان تست درست شد ، توستر خاموش مي شود ، اما در بيشتر موارد درب بايد به صورت دستي باز شود. اكثر اجاق هاي توستر به طور قابل توجهي بزرگتر از توسترها هستند ، اما توانايي انجام بيشتر عملكردهاي اجاق هاي برقي را دارند ، البته در مقياس بسيار كمتر.
اجاق ديواري: اجاق هاي ديواري كار با ماهيتابه هاي بزرگ و اجاق هاي هلندي را آسان مي كنند. عرض به طور معمول 24 ، 27 يا 30 اينچ است. اجاق ديواري كه در سطح كمر يا چشم نصب شده است ، خم شدن را از بين مي برد. با اين وجود مي توان آن را در زير ميز قرار داد تا فضاي بيشتري را ذخيره كند. اجاق گاز جداگانه در مقايسه با محدوده گران است.
اجاق گاز بخار: فر است كه غذا را با استفاده از بخار براي تأمين گرما مي پزد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.