آرشیو تیر ماه 1400

ملاك انتخاب فر مناسب

پروتئين (ماده مغذي) و دناتوراسيون پروتئين

خريد فر اخوان

پروتئين ها

مواد حيواني خوراكي ، از جمله عضله ، احشا ، شير ، تخم مرغ و سفيده ، حاوي مقادير قابل توجهي پروتئين است. تقريباً تمام مواد گياهي (به ويژه حبوبات و دانه ها) نيز شامل پروتئين هستند ، اگرچه به طور كلي در مقادير كمتري نيز وجود دارند. قارچ داراي محتواي پروتئين بالايي است. هر يك از اينها ممكن است منابعي از اسيدهاي آمينه ضروري باشد. وقتي پروتئين ها گرم مي شوند ، دناتوره مي شوند (باز مي شوند) و تغيير ساختار مي دهند. در بسياري از موارد ، اين امر باعث مي شود تا ساختار مواد نرم يا شكننده شود - گوشت پخته مي شود و از حالت انعطاف پذيري و انعطاف پذيري كمتري برخوردار است. در بعضي موارد ، پروتئين ها مي توانند ساختارهاي سخت تري مانند انعقاد آلبومين در سفيده ايجاد كنند. تشكيل يك ماتريس نسبتاً صلب اما انعطاف پذير از سفيد تخم مرغ يك عنصر مهم در پخت كيك را فراهم مي كند ، و همچنين زيربناي بسياري از دسرها بر اساس مرنگ است.

اب
مقاله اصلي: آب

پخت و پز اغلب شامل آب و مايعات پايه آب است. اين مواد را مي توان به منظور غوطه ور كردن مواد پخته شده اضافه كرد (اين كار معمولاً با آب ، آب ميوه يا شراب انجام مي شود). روش ديگر ، غذاها مي توانند آب آزاد كنند. يك روش مورد علاقه براي افزودن عطر و طعم به غذاها ، ذخيره مايعات براي استفاده در دستورهاي ديگر است. مايعات براي پخت و پز آنقدر مهم هستند كه نام روش پخت و پز مورد استفاده غالباً بر اساس چگونگي تركيب مايعات با غذا است ، مانند بخارپز كردن ، جوش آمدن ، جوشاندن ، پختن و پخت و پز كردن. حرارت دادن مايع در يك ظرف باز منجر به افزايش سريع تبخير مي شود ، كه باعث متمركز شدن عطر و طعم و مواد باقي مانده مي شود - اين يكي از اجزاي مهم خورشت و سس است.

هواي خنك در كوره

خريد فر اخوان

در عمل آمريكا ، مجاري جداگانه هواي خنك را جمع مي كنند تا به كوره برگردانده شوند. در كوره ، هواي خنك ، معمولاً از طريق فيلتر هوا ، از طريق دمنده ، و سپس از طريق مبدل حرارتي كوره به كوره منتقل مي شود ، از آنجا كه در سراسر ساختمان دميده مي شود. يك مزيت عمده اين نوع سيستم اين است كه نصب ساده تهويه مطبوع مركزي را فقط با افزودن سيم پيچ خنك كننده در دهانه خروجي كوره امكان پذير مي كند.

هوا از طريق مجاري ، كه ممكن است از ورق فلز يا مجراي پلاستيكي "فلكس" ساخته شده باشد ، گردش يافته و عايق بندي يا عايق بندي نشده است. مگر اينكه كانالها و پلنوم با استفاده از نوار ماستيك يا فويل مهر و موم شده باشد ، احتمالاً در كانالها نشت زيادي از هواي مطبوع ، احتمالاً در فضاهاي بدون شرط وجود دارد. دليل ديگر اتلاف انرژي ، نصب مجاري در مناطق غير گرم شده مانند اتاق زير شيرواني و خزيدن است. يا مجراي سيستم هاي تهويه مطبوع در اتاق زير شيرواني در آب و هواي گرم.
اتاق كوره
اتاق كوره به مكاني مكانيكي در يك ساختمان براي مكان يابي كوره و تجهيزات كمكي گفته مي شود. چنين اتاقي تأثير بصري كوره ، لوله ها و ساير وسايل را به حداقل مي رساند. يك كوره جمع و جور مدرن براي يك خانه تك خانوادگي مي تواند به راحتي در يك كمد كوچك جاي بگيرد. با اين حال ، بايد مراقبت شود تا تهويه كافي حاصل شود زيرا قسمت خارجي كوره مقدار قابل توجهي گرما از خود ساطع مي كند ، و يك گاز طبيعي يا هر كوره ديگر با سوخت به مقدار كافي هواي احتراق احتياج دارد.

بنا به دلايلي هرگز نبايد از گاراژ به عنوان اتاق كوره استفاده شود. نشت هوا در اطراف مجراي اتصال و ساير معابر مورد نياز مي تواند براي انتقال آلودگي هاي بالقوه خطرناك (از جمله مونوكسيدكربن) از گاراژ به بدنه اصلي خانه ، كانال ها و ساير معابر بين گاراژ و محل زندگي خانه عمل كند. از بين سد هاي مقاوم در برابر آتش در بين اين دو منطقه ، كوره يا وسايل ديگري از اين دست بايد در برابر ضربه احتمالي وسيله نقليه توسط بولاردها يا برخي وسايل ديگر محافظت شود ، و هر منبع اشتعال در يك گاراژ حداقل 18 اينچ بالاتر از سطح كف به دليل وجود بخارات انفجاري بنزين در هر گاراژ. در تصوير ، جريان هوا از پايين به بالا است ، در پايين آن يك فيلتر هوا الكترونيكي قرار دارد و به دنبال آن يك كوره با كارايي بالا يا گاز متراكم گاز طبيعي (با كارايي 98٪) در وسط و سيم پيچ هاي تهويه هوا در بالاي آن قرار دارد.

اجاق زغالي

خريد فر اخوان

تمام اجاق هاي سفالي تازه ساخته شده قبل از استفاده از آنها براي پخت نان ، نياز به اولين پخت دارند. آتش زدن با سوزاندن كود خشك داخل كوره انجام شد. اين كار نه تنها براي سخت شدن رس و ايجاد خمير براي چسبيدن به ديواره داخلي اجاق گاز پس از شليك دوم ، بلكه همچنين براي تعديل فر به گونه اي كه بتواند گرما را بهتر حفظ كند ، انجام مي شود. ضخامت ديواره فر (حدود 6 اينچ) به حفظ گرماي باقيمانده كمك مي كند. بعنوان يك بداهه نوازي امروزي، برخي از اجاق هاي پخت از يك بشكه فلزي نيمه تراش خورده ساخته شده اند كه كوره سفالي نازك ساخته شده با همان ارتفاع را در بر مي گيرد و جايي كه فضاي مياني بين بشكه فلزي و كوره سفالي با شن پر مي شود.

كوره اي كه در انگليسي بريتانيايي به آن بخاري يا ديگ بخار گفته مي شود ، يك واحد گرمايشي است كه براي گرم كردن كل ساختمان استفاده مي شود. كوره ها بيشتر به عنوان يك جز component اصلي در سيستم گرمايش مركزي استفاده مي شوند. اين نام از كلمه لاتين fornax به معني اجاق گرفته شده است. كوره ها براي تأمين گرما در فضاي داخلي از طريق حركت مايعات واسطه ، كه ممكن است هوا ، بخار يا آب گرم باشد ، به طور دائمي نصب مي شوند. از وسايل گرمايشي كه به عنوان مايعات از بخار يا آب گرم استفاده مي كنند به طور معمول به عنوان ديگ بخار مسكوني يا ديگ آب گرم مسكوني ياد مي شود. متداول ترين منبع سوخت براي كوره هاي مدرن در آمريكاي شمالي و بيشتر اروپا گاز طبيعي است. از ديگر منابع معمول سوخت مي توان به LPG (گاز مايع) ، مازوت ، چوب و در موارد نادر ذغال اشاره كرد. در برخي مناطق از مقاومت الكتريكي استفاده مي شود ، به ويژه در مواردي كه هزينه برق كم است يا هدف اصلي آن تهويه هوا است. كوره هاي مدرن با بازده بالا مي توانند تا 98٪ كارايي داشته باشند و بدون دودكش كار مي كنند ، با يك كوره گاز معمولي حدود 80٪ كارآمد. گاز و گرماي زائد از طريق لوله هاي PVC قابل تهويه مكانيكي است كه مي تواند از كناره يا سقف خانه تخليه شود. بازده سوخت در كوره گاز با AFUE (بهره وري سالانه استفاده از سوخت) اندازه گيري مي شود. كوره ها در وهله اول از طريق گاز طبيعي يا برق كار مي كنند. به كوره هايي كه براي جوشاندن آب استفاده مي شود ديگ بخار گفته مي شود.

اصطلاح كوره همچنين به انواع كوره هاي متالورژيكي گفته مي شود كه براي ذوب و ساير كارخانه هاي فلزي استفاده مي شوند و همچنين كوره هاي صنعتي كه در كاربردهاي مختلف صنعتي مانند كارخانه هاي شيميايي و تأمين گرما در واكنش هاي شيميايي مورد استفاده قرار مي گيرند.